Olen muutama sata kertaa varmasti miljoona kertaa päättänyt että NYT alan elää terveellisesti ja syömään hyvin ja liikkumaan, kerran olen onnistunut ja saanut yli 30kg pois, nyt on siitä noin 10kg, vähän yli, jopa tullut takaisin. Huomaa taas että ne vaatteet mitä meni päälle kun olin laihtunut ja olin niin onnellinen, niin ei enää mene. Aina kun niitä farkkuja kokeilen niin haluan huutaa ja itkeä kun ei vaan mene päälle tai sitten en päälle panemisen jälkeen enää pysty liikkumaan ettei ne menisi rikki. 

Olin alkuvuodesta kipeä, kamala keuhkokuume, jonka jälkeen kuntoni on romahtanut todella paljon. Kilojakin tuli lisää. Ei jaksanut syödä ja ruokahalua ei ollut mutta oli jotain väkisi pakko syödä niin yllätys se mitä edes vähän maistui oli pizzaa ja vastaavaa. Sen jälkeen olen ollut enemmän tai vähemmän kipeä ja ei ole juuri jaksanut. Edelleenkin vähän yskää ja nuhaa, voi olla myös allergiaa. Mutta kuitenkin nyt! On pakko alkaa taas miettiä mitä sinne suuhun laittaa ja pitää alkaa liikkumaan että se kunto taas palautuu ja paranee. 

Eli mietin että jos minä kirjoitan asiasta niin on itselläni jotain konkreettista nähtävää joten toivottavasti se inspiroi myös. Syön todella epäsäännöllisesti, työn haittapuolet. En syö juuri kasviksia, hedelmiä enkä juuri liiku. Pizzaa, hamppareita ym en juuri syö, aina on kotiruokaa, työpaikallakin on mukana aina kotona tehty ruoka, salaatti puuttuu ja nykyään taas hedelmät. Syön aina aamupalaa, työpäivänä siinä 5.30 maissa, töissä syön seuraavan kerran jotain siinä 11-13 ja sitten sen jälkeen syön vasta kotona, ja siinä onkin se ongelma että kun tulen kotiin niin on niin hirveä nälkä että sitten melkein tyhjennän koko jääkaapin mikä on todellakin se isoin ongelma mitä pitää saada pois. Myös pitää juoda vettä paljon enemmän päivässä. Pitää alkaa syömään niitä välipaloja ja sitten pienentää ruoka annokset ja ne kasvikset!

Tiedän mitä pitää tehdä, olen sen kerran tehnyt. Mutta se että taas saa sen tehtyä niin on todella vaikeaa ja että sitten siinä pysyy. 

Taustaa:

Olen aina ollut ylipainoinen, ainakin niin kauan kuin muistan. Painoni meni ihan käsistä kun olin yläasteella ja siitä sitten vuosia jatkoi vaan nousua koko ajan kunnes noin 3-4 vuotta sitten painoin yli 120kg, en muista tarkaa lukua mutta jotain 124kg ja silloin tuli että nyt on pakko tehdä jotain. Aloin kävellä, napostelu jäi pois, limut jätin myös koska vatsa ei niitä kestänyt ja noin 1v vähän päälle niin painoin 95kg, olin todella onnellinen, en muista milloin olisin vaalla nähnyt vaan kaksi numeroa. Noh siitä sitten muutin pois kotoa ja aloin taas pikkuhiljaa lihomaan. Töissä oli hirveä stressi ja kaikki niin lihoin sitten noin 15kg takaisin ja nyt olen siitä niin masentunut. Verenpaine on siellä ylikantissa, kolesteroli arvot on koholla, sokerit on juuri rajalla ja tosiaan se masennus kun ne vaatteet ei taas mahdu päälle ja oma jaksaminen. Nyt pitää se loppua.